Blog

Trouwringen

Trouwringen op maat

Trouwringen zijn steeds heel persoonlijk en op maat gemaakt. Ik maak graag tijd om jullie te ontmoeten en een paar ringen te ontwerpen naar jullie wens en budget. In een eerste verkennend gesprek gaan we jullie wensen en ideeën in kaart brengen. Heel vaak vormt mijn vaste collectie ringen de basis waarop we stap voor stap verder bouwen. Maar .
Kunst en Kado

Kunst-en ambachtenbeurs KUNST en KADO

Vind je het steeds moeilijk om telkens weer originele cadeautjes te vinden? Dan wil je echt naar KUNST en KADO in Heist-op-den-Berg komen. Op zaterdag 30 novemberen zondag 1 decemberkan je mijn collectie juwelen komen ontdekken, samen met heel wat handgemaakte en artisanale producten van de andere standhouders. Meer info: https://www.facebook.com/events/421927712007689/
onderhoud pareljuweel

Hoe onderhoud je pareljuwelen?

Hoe onderhoud je pareljuwelen? De meest efficiënte manier om parels mooi glanzend te houden is ze zoveel mogelijk te dragen. Je huidvet zorgt er namelijk voor dat de parels niet uitdrogen. Parels krijgen opnieuw een mooie, frisse glans door ze schoon te wrijven met een zachte, licht vochtige doek. Ze houden niet van agressieve en chemische middelen. Ook producten zoals .
Bewaren juwelen parfum

Hoe bewaar je je juwelen?

Ik vervaardig altijd juwelen met kwalitatieve materialen. Hierdoor hebben ze een lange levensduur en kunnen ze wel tegen een stootje. Toch zijn er een aantal vuistregels om zo lang mogelijk plezier te beleven van je juwelen. Hoe bewaar je je juwelen? ✦ Aangezien zilveren juwelen na een tijdje kunnen oxideren (zwart worden) onder invloed van vocht, bewaar je ze .
X