Trouwringen zijn steeds heel persoonlijk en op maat gemaakt. Ik maak graag tijd om jullie te ontmoeten en een paar ringen te ontwerpen naar jullie wens en budget.

Trouwringen

In een eerste verkennend gesprek gaan we jullie wensen en ideeën in kaart brengen. Heel vaak vormt mijn vaste collectie ringen de basis waarop we stap voor stap verder bouwen. Maar ook jullie persoonlijke ideeën zijn meer dan welkom. Ik bepaal samen met jullie de keuze van het edelmetaal, de textuur van de ringen, het gebruik van edelstenen…

Aan de hand hiervan start ik met een ontwerp van jullie trouwringen. Jullie ontvangen een maximale prijsindicatie en indien nodig werk ik het ontwerp verder uit. Na jullie goedkeuring ga ik in mijn atelier aan de slag.

Als er stenen verwerkt worden in de ringen nodig ik jullie graag terug uit om de ringen te passen vooraleer de stenen definitief in de ring gezet worden.

Neem hier zeker een kijkje voor inspiratie…

Wist je dit al?

  • Historisch gezien dragen protestantse echtparen de ring aan de rechterhand en katholieken aan de linkerhand. Maar dat is al lang niet meer het geval, tegenwoordig kies je zelf aan welke hand je de ring schuift. Het is belangrijk dat de ringen comfortabel zitten.
  • Traditioneel zijn trouwringen precies hetzelfde of vormen ze een bijna-identiek setje. Gelukkig kunnen ze ook compleet anders zijn. Door bijvoorbeeld één verbindend element te kiezen, zoals de kleur, de afwerking of een klein detail, vormen ze toch een mooi paar.