Juweel met vingerafdruk

Wat is er unieker dan een juweel met één of meerdere vingerafdrukken van een geliefd persoon?

Ik baseer mij op twee technieken om jouw uniek vingerafdrukjuweel te ontwerpen. Ik gebruik enerzijds de verloren was-methode waarbij een wassen vingerafdruk wordt gegoten in een edelmetaal naar keuze. Op deze manier worden niet enkel de groefjes van de vinger overgenomen, maar ook de natuurlijke glooiing. Daarnaast graveer ik ook zeer vaak vingerafdrukken op basis van een inktafdruk op papier. Beide technieken hebben voordelen en beperkingen, het resultaat is telkens uniek.

Voor het nemen van de vingerafdrukjes in was nodig ik je graag uit in mijn atelier. Dit vraagt een beetje behendigheid. Voor vingerafdrukken op papier heb ik speciale inktvellen ter beschikking. Ik kan deze gerust opsturen zodat je thuis op een rustig moment zelf de afdrukken kan nemen.

Graveermachine
vingerafdruk op papier

Boek een afspraak

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur mij een berichtje via het contactformulier of mail rechtstreeks naar info@tamarahenderickx.be.

Oorbellen met vingerafdruk in geel goud2020-09-28T11:01:51+01:00